3-in-1 kinderwagen

Met een 3 in 1 kinderwagen maken jullie als aanstaande ouders een prima start. Je kunt namelijk niet alleen beschikken over een kinderwagen, maar ook over een wandelwagen, reiswieg of autostoeltje. En dat is handig, want zo heb je al een groot deel van de babyuitzet compleet. Met een 3 in 1 kinderwagen neem je jouw kleintje veilig mee in de auto. Als je op reis gaat of op visite bent, beschikt jouw baby over een comfortabele slaapplaats. Genieten van een wandeling in de buitenlucht kan ook als je kiest voor één van de beste 3 in 1 kinderwagens uit onze top 5. Maar waarom kies je voor deze kinderwagens? Wat zijn de voordelen en over welke belangrijke specificaties moeten ze kunnen beschikken?

Natuurlijk gaat veiligheid voor alles als het gaat om jouw baby. Niet alleen thuis, maar zeker ook onderweg. Daarnaast wil je als ouder ook kunnen genieten van comfort. Bijvoorbeeld door te kiezen voor 3 in 1 kinderwagens met luchtbanden. Deze manoeuvreer je zonder enige moeite over verschillende ondergronden. Een verharde stoep of een bospad vormen geen enkel probleem. Natuurlijk moet de kinderwagen ook eenvoudig om te bouwen zijn. Bijvoorbeeld naar een wandelwagen, reiswieg of autostoeltje. Als laatste is ook de kwaliteit van belang. Een kinderwagen is een behoorlijke investering, waar je het liefst zo lang mogelijk gebruik van wilt kunnen maken. Door een keuze te maken uit onze top 5 beste 3 in 1 kinderwagens, hoef je daar niet aan te twijfelen. Want met zoveel keuze is hulp welkom.

Waarom een 3 in 1 kinderwagen?

We hebben het al een beetje verklapt. Je kiest voor een goede 3 in 1 kinderwagen omdat je als jonge ouders geen concessies wilt doen in veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Deze kinderwagens tover je namelijk in één enkele handeling om tot een veilig autostoeltje. Ben je op visite? Dan kan jouw kleintje heerlijk tot rust komen in de reiswieg. Maar, er is nog een reden waarom je als aanstaande papa en mama zou kiezen voor deze kinderwagens.

3 in 1 kinderwagen

De aanschaf is feitelijk gezien namelijk veel goedkoper dan dat je 3 aparte items zou moeten kopen. Dat kan al snel enkele honderden euro’s schelen. Daarnaast is de kleur en het design van een 3 in 1 kinderwagen op elkaar afgestemd. Je hebt dus een kinderwagen, reiswieg en autostoeltje in dezelfde stijl. En wat dacht je van de compactheid? 3 in 1 kinderwagens nemen weinig ruimte in beslag. Dat komt omdat de 3 items samen één geheel vormen. Je hoeft dus geen extra opbergruimte vrij te maken in de schuur of de hal.

Wat is belangrijk bij de beste 3 in 1 kinderwagen?

Als je op zoek bent naar een 3 in 1 kinderwagen, zijn er een aantal dingen die je aandacht verdienen. Je selecteert de kinderwagen natuurlijk niet alleen op het uiterlijk. Ook de certificering, de soort banden van de kinderwagen en het maximaal belastbare gewicht zijn belangrijk. Zo weet je tot welke leeftijd of gewicht je veilig gebruik kunt maken van je aankoop. Maar er zijn nog meer zaken belangrijk bij de beste 3 in 1 kinderwagen:

Certificering: veiligheid staat absoluut op nummer 1 als je op zoek bent naar een goede 3 in 1 kinderwagen voor jouw baby of kindje. Let daarom bij de aankoop altijd op het TÜV-certificaat. Deze certificering laat zien dat de kinderwagen uitvoerig is getest door een onafhankelijk testbureau. Daarnaast voldoen deze kinderwagens aan de EN 1888 veiligheidsnorm en de Europese veiligheidsstandaarden. De aanschaf van een goedkeurende kinderwagen is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van je kindje, maar is ook belangrijk als je aanspraak moet maken op je verzekering. Bijvoorbeeld bij een ongeval.

Maximaal gewicht: een 3 in 1 kinderwagen heeft een maximaal belastbaar gewicht. Vaak is dit gebonden aan een leeftijdsgroep. Zo zijn er kinderwagens, autostoeltjes en reiswiegjes die je al direct na de geboorte van je kindje kunt gebruiken. Tot aan een gewicht van 20 kg of zelfs meer. Tot wanneer je een wandel-, kinderwagen of autostoeltje gebruikt is natuurlijk ook afhankelijk van hoe snel jouw kleintje groeit.

Soort banden: in jouw zoektocht naar 3 in 1 kinderwagens, let je ook op het soort banden. Zijn ze afneembaar, kunnen ze 360 graden draaien en hebben ze een rem? Als je kiest voor een 3 in 1 kinderwagen met luchtbanden, trotseer je moeiteloos de hobbelige bospaden. Dat komt omdat deze banden zijn voorzien van een uitstekende vering en demping. Er bestaat tevens kinderwagens met foam banden. Deze gaan nooit lek en behoeven weinig onderhoud. Dan bestaat er ook nog 3 in 1 kinderwagens met massieve banden. Deze zijn uiterst wendbaar en ideaal in winkelstraten of het gangpad in de supermarkt.

3 in 1 kinderwagen met luchtbanden

Slaapstand autostoel: als je kiest voor een 3 in 1 kinderwagen, heb je ook de beschikking over een autostoel. Als je wilt dat jouw kindje ook onderweg kan slapen, zie er dan op toe of het stoeltje is uitgerust met een slaapstand. Je kunt de rugleuning van het stoeltje dan verder naar achteren klappen waardoor jouw kindje een goede slaaphouding aanneemt.

Verstelbare duwstang: de duwstang vind je aan de voorzijde van de kinderwagen. In de meeste gevallen is deze verstelbaar. Dat voorziet je van het comfort dat je nodig hebt. Let goed op de verstelbaarheid van de duwstang. Alleen op deze manier kun je de hoogte afstemmen op jouw lichaamslengte. Daarmee voorkom je rug- en schouderklachten.

Opbergruimte: de beste 3 in 1 kinderwagen voorziet je natuurlijk ook van behoorlijk wat praktische opbergruimte. Bijvoorbeeld extra haken voor het ophangen van de luiertas, een boodschappennetje of een extra opbergruimte onder de kinderwagen. Zo kun je lekker veel met je meenemen, zonder dat je hoeft te sjouwen met extra tassen of zware rugzakken.

Goede 3 in 1 kinderwagens: dit is onze top 5

Er zijn dus behoorlijk wat dingen waar je op moet letten als je een goede 3 in 1 kinderwagen wilt kopen. Door een keuze te maken uit de onderstaande top 5 wordt dat toch een stuk eenvoudiger. We hebben deze items namelijk al voor je getest. Niet alleen op het gebied van comfort, kwaliteit en functies, maar natuurlijk ook op de veiligheid en betrouwbaarheid.

Kinderwagen 3 in 1 – Lederen handvaten
Aanbieding
Deze luxe 3 in 1 kinderwagen heeft een aluminium frame. De zwenkwielen zijn voorzien van een vering en een rem. Ze kunnen 360 graden draaien. De reiswieg of wandelwagen kan zowel naar voren als naar achteren worden geplaatst. De reiswieg is voorzien van een matras, een zonnekap en een venster. De kinderwagen is ook te gebruiken als wandelwagen voor oudere kindjes. Deze 3 in 1 kinderwagen is geschikt voor kindjes van 0-4 jaar met een maximaal gewicht van 20 kg. De duwstang is verstelbaar tot 106 cm. De rugleuning is verstelbaar en heeft een slaapstand. Deze kinderwagen heeft voldoende opbergruimte. De bekleding is afwasbaar met een vochtige doek.
Baninni Kinderwagen Ayo 3 in 1
Aanbieding
De Baninni Ayo is een luxe 3 in 1 kinderwagen met heel veel praktische functies. Je tovert deze kinderwagen eenvoudig om tot een reiswieg of autostoel voor kinderen van 0-4 jaar tot een gewicht van 15 kg. Deze 3 in 1 kinderwagen met massieve banden heeft afneembare wielen die 360 graden kunnen draaien. Het autostoeltje is voorzien van een slaapstand. De voetensteun is verstelbaar. De zitting kan worden omgedraaid voor reizen in beide rijrichtingen. Deze kinderwagen heeft een verwijderbare zonnekap. De bekleding is afwasbaar. Ook de duwstang is ruim verstelbaar en bekleed. Deze 3 in 1 kinderwagen wordt geleverd met een regenhoes, een boodschappenmand en de benodigde adapters.
Little World Kinderwagen
Aanbieding
Deze hippe kinderwagen is een reiswieg en autostoel in één. De kinderwagen is eenvoudig te verstellen en compact opvouwbaar. Reizen in beide richtingen is mogelijk. De kinderwagen kan worden gebruikt voor kindjes tot en met 22 kg. De autostoel is geschikt voor groep 0+ tot en met een gewicht van 13 kg. De banden zijn massief, inklapbaar en te vergrendelen. Zowel de rugleuning van de reiswieg als de duwstang zijn ruim verstelbaar. Deze 3 in 1 kinderwagen wordt geleverd met voetenzak, zonnekap en boodschappenmand. De bekleding is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.
Baby Pro Max® Luxe Baby Buggy 3 in 1
Aanbieding
Deze chique 3 in 1 kinderwagen is een aanwinst voor jonge ouders. Je maakt hier in een handomdraai een reiswieg of veilige autostoel van voor kindjes van 0-3 jaar. De kinderwagen is voorzien van gewatteerde bekleding, een verstelbare zonnekap en voldoende ventilatie. Zowel de rugleuning als de voetensteun zijn verstelbaar. Deze kinderwagen met 5-puntsgordel is voorzien van all-terrain zwenkwielen. Het frame van deze wagen is geschikt voor het zicht naar voren of naar achteren. De duwstang is verstelbaar zodat je altijd de juiste houding aanneemt. Deze kinderwagen is tevens voorzien van een afsluitbare boodschappenmand.
Kinderkraft Juli 3 in 1 Kinderwagen
Aanbieding
Met deze Kinderkraft 3 in 1 kinderwagen kun je tevens gebruik maken van een reiswieg én autostoeltje. Het autostoeltje is voorzien van een 5-puntsluiting en is geschikt voor kindjes van 0-4 jaar tot 15 kg. Jouw kleintje kan voorwaarts en achterwaarts reizen. De bumperstang is verwijderbaar. De duwstang is niet verstelbaar. De rugleuning is in 3 standen te verstellen. Deze kinderwagen met massieve banden heeft zwenkwielen die 360 graden kunnen draaien. Vastzetten kan ook. Deze 3 in 1 kinderwagen heeft een lichtgewicht frame en kan compact worden opgevouwen. De kinderwagen wordt geleverd met boodschappenmand, zonnekap, beenkap, regenhoes en handige bekerhouder. De adapters kun je ook gebruiken voor Maxi Cosi autostoelen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Disclaimer
Koop keuze
Logo
Shopping cart