Elektrische vliegenmepper

Vliegen of andere insecten in je huis; er zijn maar weinig mensen dit het prettig vinden. Het liefste zorgt de gemiddelde persoon ervoor dat ze binnen de kortste keren weer verdwijnen. Om dat voor elkaar te krijgen, heb je wel de juiste middelen nodig. Een elektrische vliegenmepper biedt in veel gevallen de ideale oplossing.

Waarom een elektrische vliegenmepper?

Een elektrische vliegenmepper biedt een groot aantal voordelen. Voor veel mensen zijn een of meerdere van deze voordelen dan ook de reden dat ze besluiten om een elektrische vliegenmepper die extra sterk is aan te schaffen. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

  • Zeer effectief: Een elektrische vliegenmepper is zeer effectief. Zeker in vergelijking met de traditionele vliegenmepper. Dankzij de elektrische spanning die op dit apparaat zit, zijn vliegen en andere insecten namelijk in één klap dood. Je hoeft dan niet minutenlang achter ze aan te rennen en ze ergens tegenaan te slaan. In plaats daarvan is één aanraking met de elektrische vliegenmepper voldoende om het probleem op te lossen. Het levert dus een geweldige tijdsbesparing op. Bovendien is het ook goed voor je humeur.

  • Makkelijk in gebruik: Een elektrische vliegenmepper is zeer makkelijk in gebruik. Je hoeft nergens tegenaan te slaan om een vliegend insect te doden. Ze hoeven alleen met de vliegenmepper zelf in aanraking te komen. Je pakt het apparaat dus op en kunt er direct mee aan de slag. Het is dermate gebruiksvriendelijk, dat het voor iedereen heel makkelijk te gebruiken is. De werking spreekt volledig voor zich.

  • Extra sterk: Daar komt nog bij dat de vliegenmepper extra krachtig is. Dat deze soort elektrische vliegenmepper extra sterk is, heeft te maken met het materiaal dat ervoor gebruikt is. Een traditionele vliegenmepper was vaak wendbaar, omdat je vliegen en andere insecten echt een klap moest geven. Gezien dit bij de elektrische vliegenmepper niet het geval is, bestaat deze uit een oersterk frame.

Een elektrische vliegenmepper kopen doe je dan ook om zelf gebruik te maken van al deze voordelen. Een dergelijk apparaat leidt er uiteindelijk toe dat je je zelden tot nooit meer irriteert aan een mug of vlieg. Deze zijn simpelweg binnen een handomdraai uit de weg geruimd. Daardoor hoef je jezelf er niet ellenlang meer aan te ergeren.

Waar let je op bij het aanschaffen van een elektrische vliegenmepper?

Op het moment dat je besluit een elektrische vliegenmepper aan te schaffen, moet je wel nog op een aantal zaken letten. Niet iedere elektrische vliegenmepper is namelijk een goede optie. Om er zeker van te zijn dat je de sterkste vliegenmepper op dit gebied in huis haalt, moet je letten op de volgende punten:

  • Voltage: Om vliegen, muggen en andere insecten echt te doden, moet een elektrische vliegenmepper wel voldoende voltage hebben. In de praktijk blijkt dat een voltage van minimaal 1000 volt voldoende is om dit voor elkaar te krijgen. Let er dus zeker op dat hier ook echt sprake van is. Bij een lager voltage heb je de kans dat je een vlieg of mug te pakken hebt en dat deze niet direct dood is. Je moet er dan alsnog minutenlang achteraan om een tweede of derde shock toe te dienen.

  • Batterijen of oplaadbaar: De meeste elektrische vliegenmeppers werken op batterijen. Het kan daarbij handig zijn om voor een vliegenmepper te kiezen die gebruikmaakt van batterijen die je sowieso al vaak in huis hebt. Hiermee voorkom je dat je ineens zonder komt te zitten en je de elektrische vliegenmepper niet kunt gebruiken. In sommige gevallen zijn deze apparaten zelfs oplaadbaar. Echter is dat echt een uitzondering. Het fijne van oplaadbare vliegenmeppers is wel dat ze vaak een zeer stijlvol design hebben.

  • Kleur: Tot slot speelt natuurlijk ook de kleur zelf nog een rol. Niet met betrekking tot de effectiviteit van het apparaat, maar wel voor jezelf. Heb je een bepaalde kleur die je mooier vindt dan de ander? Wil je de elektrische vliegenmepper bijvoorbeeld dichtbij in het zicht leggen? Dan kan het handig zijn om goed bij het kiezen van de juiste kleur stil te staan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het vloekt met de rest van je interieur.

  • CE-markering: Een CE-markering geeft aan dat het product binnen de Europese Economische Ruimte is goedgekeurd. Dit betekent dat het product voldoet aan een aantal strenge eisen. Bijvoorbeeld qua veiligheidseisen, milieunormen en gezondheidsstandaarden. Altijd een fijne gedachte om hier zeker van te zijn.

Beste elektrische vliegenmepper: Dit zijn de 2 die je wilt!

Om je te helpen bij het vinden van de beste elektrische vliegenmepper, hebben we bij deze een lijstje van 2 opties samengesteld. Na grondig onderzoek is gebleken dat deze producten het beste presteren en door mensen als meest prettig in gebruik werden ervaren. Het gaat dan om de volgende top 2:

relaxdays elektrische vliegenmepper
Aanbieding
De Relaxdays elektrische vliegenmepper heeft alles wat je nodig hebt om effectief muggen, vliegen en andere insecten te bestrijden. Dankzij de werking op 2 AA-batterijen heeft dit product de beschikking over voldoende voltage om insecten in één keer dood te slaan. Op het moment dat je op de knop drukt, begint de spanning door de vliegenmepper heen te lopen. Vanaf dat moment is het een effectief apparaat om in de praktijk in te zetten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren kun je zelf kiezen voor welke optie je gaat.
HGX elektrische vliegenmepper
Aanbieding
Ook dit tweede apparaat op deze lijst staat bekend om zijn hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit. Het topmerk HG produceert een groot aantal producten om ongediertebestrijding tegen te gaan. Met deze elektrische vliegenmepper met een gewicht van slechts 177 gram ga je voortaan korte metten met insecten maken. Ook dit apparaat werkt op AA-batterijen, die je dus gewoon kunt vervangen op het moment dat ze op zijn. De gele kleur van deze vliegenmepper is kenmerkend. Bovendien heeft het product een CE-certificaat, waardoor je dus zeker weet dat het aan alle vastgestelde veiligheidseisen voldoet.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Disclaimer
Koop keuze
Logo
Shopping cart