Mini koelkast met vriesvak

Een mini koelkast met vriesvak voorziet je van behoorlijk wat voordelen. In deze kleine koelkasten vind je niet alleen een ruimte om producten te koelen, maar ook een handig vriesvak. Bijvoorbeeld voor het invriezen van ijsblokjes. Kleine koelkasten kun je vrijwel overal plaatsen. In de keuken waar je weinig ruimte tot je beschikking hebt, maar natuurlijk ook in de bijkeuken, de schuur, op het terras of als onderdeel van de buitenkeuken.

Bij de aankoop van een mini koelkast met vriesvak, wil je natuurlijk wel weten waar je op moet letten. Zo is de inhoud en de afmeting van de mini koelkast belangrijk, maar natuurlijk ook het energielabel. Zo weet je zeker dat je niet schrikt van de energierekening. In dit artikel voorzien we je graag van wat advies. Vervolgens maak je aan de hand van onze top 5 mini koelkasten met een vriesvak altijd de juiste keuze.

Waarom een mini koelkast met vriesvak?

Je kiest voor een kleine koelkast met ingebouwd vriesvak om bepaalde redenen. Bijvoorbeeld omdat de ruimte van de keuken te wensen overlaat. Een kleine koelkast kies je ook als je in kleine ruimtes wilt kunnen beschikken over koele drankjes. Bijvoorbeeld op de thuiswerkplek of onder de veranda. Ze nemen weinig ruimte in beslag, zijn zuinig met energie én voorzien je van een koel en vries functie in één apparaat. Je hebt dus geen aparte koelkast of vriezer nodig. Woon je alleen? Ook dan kun je kiezen voor de aanschaf van een mini koelkast. Je hebt in dat geval immers niet zoveel ruimte nodig.

Wat is belangrijk aan een kleine koelkast met vriesvak?

Een mini koelkast met vriesvak moet natuurlijk aan een aantal specificaties kunnen voldoen. In de eerste plaats is dat de afmeting. Hoewel ze altijd compact van formaat zijn, kan de grootte per merk en model verschillen. Daarnaast is ook de indeling van de koelkast belangrijk. Vaak is deze aanpasbaar, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Bij sommige kleine koelkasten met vriesvak kun je tevens de draairichting van de deur veranderen. Zo weet je zeker dat de koelkast past in de ruimte waar je deze wilt gaan gebruiken. Daarnaast zijn er nog andere zaken die belangrijk zijn bij de aanschaf van een mini koelkast.

  • Inhoud koeling en vriezer: bij de aanschaf van een mini koelkast met vriesvak is het natuurlijk ook belangrijk om op de inhoud te letten. Niet alleen van de koeling, maar ook van het ingebouwde vriesvak. De inhoud kan variëren. Zo zijn er kleine koelkasten met een inhoud van 76 liter, maar ze zijn er ook kleiner of zelfs ruimer. Ook het vriesvak kent verschillende inhoudsmaten. De meest doorgaande inhoud van een vriesvak binnen een kleine koelkast is 4 liter.
  • Geluidsniveau: als je een mini koelkast met een vriesvak wilt aanschaffen, dan is het ook belangrijk om op het geluidsniveau te letten. Helemaal als je de koelkast op het thuiskantoor, de slaapkamer of in de keuken wilt gebruiken. Een mini koelkast van 41 decibel is hoorbaar. Koelkasten met een lager geluidsniveau zijn geruisloos in gebruik. Dat betekent dat ze ook geschikt zijn voor op de thuiswerkplek of de slaapkamer.
  • Energieklasse: natuurlijk wil je ook een energiezuinige kleine koelkast met vriesvak. Zo houd je de energierekening laag en draag je bij aan een beter milieu. In jouw zoektocht naar een mini koelkast met vriezer, kun je kiezen voor verschillende energielabels. Deze kunnen variëren van A+, A++ tot zelfs A+++ voor zeer energiezuinige koelkasten. Het is dus raadzaam om hier bij de aankoop op te letten.

  • Afmeting: natuurlijk zijn kleine koelkasten compact met formaat, maar de afmeting kan toch flink variëren. In de meeste gevallen verschilt de hoogte van 50 tot 80 centimeter. De afmeting heeft natuurlijk ook te maken met de breedte en de diepte. Door de beschikbare ruimte vooraf goed op te meten, weet je zeker dat je een mini koelkast met vriezer koopt die passend is.
  • Regelbare temperatuur: bij de aanschaf van een mini koelkast met vriesvak is het handig als je zelf de temperatuur kunt instellen. Bijvoorbeeld via een draaiknop aan de binnenzijde. Een regelbare temperatuur is vooral makkelijk bij het perfect koelen van drankjes of producten. Je stelt de temperatuur eenvoudig wat hoger in als de buitentemperatuur warmer is. Vaak heb je de keuze uit 5 of zelfs meer instelbare temperaturen.

Mini koelkast met vriesvak: dit is onze top 5

Nu je precies weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een mini koelkast met vriesvak, is het tijd om je te voorzien van onze top 5. Deze kleine koelkasten met ingebouwde vriezer zijn getest op de bovenstaande punten. Ze zijn dus energiezuinig, hebben een variërende inhoud en afmeting én een laag geluidsniveau. Als je een keuze maakt uit één van de onderstaande mini koelkasten, doe je altijd een goede aankoop.

KKlarstein Delaware koelkast
Aanbieding
Deze mini koelkast met vriesvak van KKlarstein Delaware is heel zuinig in gebruik. De koelkast heeft een A++ energielabel en is daarmee ook nog eens milieuvriendelijk. De inhoud van deze mini koelkast bedraagt 76 liter. Het vriesvak heeft een inhoud van 4 liter. De binnenzijde is voorzien van handige opberg rekken. Ook in de deur vind je een opbergvak voor flessen. De temperatuur van deze mini koelkast met vriesvak is handmatig in te stellen. Dat kan in maar liefst 5 standen. Met een afmeting van 40 x 47 x 44,5 cm is de koelkast compact genoeg voor in kleine keukens of studio's.
Zanussi ZRX51101WA
Aanbieding
Deze mini koelkast met vriesvak van Zanussi heeft een A++ energielabel. Dat betekent dat deze kleine koelkast zeer zuinig in gebruik is. Met een inhoud van in totaal 43 liter is de koelkast zeer compact. Toch heb je dankzij de 2 opbergmogelijkheden in de deur en de 2 legplanken voldoende ruimte tot je beschikking. Het vriesvak heeft een inhoud van 6 liter. Handig voor het bewaren en koel houden van diepgevroren producten. De temperatuur is regelbaar middels de draaiknop aan de binnenzijde. De draairichting van de deur is aanpasbaar. In combinatie met een afmeting van 51 x 43,9 x 53,2 cm kun je deze mini koelkast dus vrijwel overal plaatsen.
Bomann Koelkast
Aanbieding
Deze kleine koelkast van Bomann is voorzien van een handig vriesvak. Daarin kun je allerlei soorten producten koel en ingevroren houden. Deze mini koelkast met vriesvak heeft een A++ energielabel. Dat betekent dat het apparaat zuinig is met energie. De koelkast heeft een inhoud van 36 liter. Het vriesvak heeft een inhoud van 6 liter. De naar rechts draaiende deur is aan de binnenzijde voorzien van handige opbergvakken. De koelkast is voorzien van 1 legplank. Deze compacte koelkast is met 43 decibel redelijk stil in gebruik. De afmetingen bedragen 51 x 44 x 47 cm. Daardoor kun je deze kleine koelkast ook op een tafel plaatsen.
Severin KB 8875
Aanbieding
Deze kleine zwarte koelkast met vriesvak van Severin heeft een luxe uitstraling. De koelkast is met een energielabel A++ zeer zuinig in gebruik en milieuvriendelijk. Door het lage geluidsniveau kun je deze koelkast ook op de thuiswerkplek of op de slaapkamer gebruiken. De koelkast heeft een inhoud van 46 liter en is voorzien van maar liefst 4 aparte compartimenten. Voldoende ruimte voor het opbergen van flessen en producten. Deze kun je tevens rechtopstaand in de deur bewaren. Het vriesvak heeft een inhoud van 5 liter. De draairichting van de deur is aanpasbaar. De afmeting van deze compacte koelkast is 49,6 x 47 x 44,7 cm
Primo PR100FR mini koelkast
Aanbieding
Deze kleine koelkast met vriesvak van Primo voorziet je van verrassend veel ruimte. De koelkast met A+ energielabel heeft namelijk een inhoud van 76 liter. Ook het vriesvak is voldoende ruim. De indeling van de koelkast is efficiënt. Je kunt gebruik maken van maar liefst 2 legplanken en 3 deurrekjes. De draairichting van de deur kun je aanpassen en werkt magnetisch. Daardoor kun je deze kleine koelkast met vriesvak over plaatsen waar je wilt. De afmetingen bedragen 45 x 48 x 70 cm.  De temperatuur is aan de binnenzijde van de koelkast in te stellen middels een handige draaiknop.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Disclaimer
Koop keuze
Logo
Shopping cart