Minibar koelkast met glazen deur

Als je een mini koelkast met een glazen deur wilt kopen, wil je natuurlijk wel weten wat de beste zijn op de markt. Kleine koelkasten met een deur van glas zijn op dit moment super trendy. Niet zo verwonderlijk, want ze zijn zowel praktisch als leuk om te zien. je gebruikt ze in de keuken, maar natuurlijk ook op het terras of onder de veranda. Heb je de beschikking over een mancave, een ingerichte garage of een thuiswerkplek?

Ook dan kies je voor een mini koelkast met een glazen deur. Ze zijn compact van formaat en daardoor eenvoudig te plaatsen. Ook als je niet zoveel ruimte tot je beschikking hebt. Zo kun je overal waar jij dat wilt beschikken over koele drankjes en snacks. Maar wat zijn nou de beste kleine koelkasten met een doorzichtige deur? En waar moet je op letten bij de aanschaf? In deze koopgids vertellen we je er alles over en vind je tevens onze top 5.

Waarom een minibar koelkast of koelkast met glazen deur?

Niet elke ruimte is groot genoeg voor het plaatsen van een grote koelkast. Daarom kies je voor een minibar koelkast met een deur van glas. Niet alleen binnenshuis, maar natuurlijk ook buiten. Bijvoorbeeld als je in de zomer wilt genieten van koele versnaperingen, zonder dat je daarvoor naar binnen hoeft te lopen. Omdat een mini koelkast is voorzien van een glazen deur, hoef je deze niet te openen om te kunnen zien wat de inhoud is. Uiteindelijk is dit niet alleen praktisch, maar ook energiebesparend. De temperatuur blijft dan namelijk beter in balans. Maar waar let je op bij de aanschaf van een kleine koelkast met glas?

Waar let je op bij het aanschaffen van een kleine koelkast met glazen deur?

Als je jouw ontspanningsruimte, thuiskantoor of terras wilt uitbreiden met een mini koelkast met een doorzichtige deur, dan wil je natuurlijk wel weten waar je tijdens de aanschaf op moet letten. Want niet alleen de inhoud van de kleine koelkast is belangrijk, ook het formaat en de indeling zijn punten om rekening mee te houden. Als je een mini koelkast met een glazen deur wilt kopen, let je natuurlijk ook op de energie klasse én het geluidsniveau. Zeker als je de de koelkast op de slaapkamer of onder de veranda wilt gaan gebruiken.

  • Inhoud: in jouw zoektocht naar een mini koelkast met een deur van glas, kijk je waarschijnlijk als eerste naar de inhoud. Hoewel het formaat compact is, wil je natuurlijk wel genoeg drankjes kunnen koelen. De inhoud van een mini koelkast kan variëren. In de meeste gevallen loopt dit uiteen van 20 tot wel 70 liter.
  • Geluidsniveau: ook het geluidsniveau is iets om aandacht aan te schenken als je een mini koelkast met glazen deur wilt aanschaffen. Zeker als je deze wilt gebruiken in een omgeving waar bijgeluiden niet gewenst zijn. Daarbij kun je denken aan jouw thuiskantoor, maar natuurlijk ook aan het terras of de slaapkamer.
  • Energieklasse: als je kiest voor een kleine koelkast met een doorzichtige deur, dan wil je natuurlijk niet schrikken van de energierekening. Gelukkig is dat ook niet nodig, want er zijn voldoende mini koelkasten met een hoge energieklasse. Dat betekent dat ze minimaal zijn voorzien van een A++ label. Let daarop bij de aankoop.

  • Draairichting deur: zoals dat ook bij grote koelkasten en vriezers het geval is, heeft ook een mini koelkast met een doorzichtige deur vaak een deur waarvan je de draairichting kunt veranderen. Als je nog niet zeker weet waar je de koelkast wilt gaan plaatsen of als je daarin niet belemmerd wilt worden, is het goed om hier bij de aanschaf aandacht aan te besteden. Zo bepaal je zelf of de deur van de mini koelkast met een deur van glas naar rechts, of juist naar links draait.
  • Vriesvak: de meeste minibar koelkasten met een deur van glas zijn geschikt voor het koelen van drankjes. Dat betekent dat niet elk exemplaar is voorzien van een vriesvak. Wil je kunnen genieten van een extra koud biertje of wil je snacks kunnen invriezen? Controleer dan bij de aankoop of de mini koelkast van jouw keuze is voorzien van een vries-mogelijkheid.

Minibar of kleine koelkast met doorzichtige deur: dit is onze top 5

Het geluidsniveau van de mini koelkast met doorzichtige deur is dus belangrijk, maar ook de inhoud en de draairichting van de deur. Daarnaast moet je ook letten op het energielabel én de mogelijkheid tot het invriezen van producten. De kleine koelkasten met glazen deur uit onze top 5 zijn uitvoerig getest op al deze onderdelen. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een mini koelkast die aan jouw wensen voldoet. Dit is onze top 5 minibar koelkasten.

Husky – CKK50-CNS
Aanbieding
Deze mini koelkast met deur van glas is niet alleen compact van formaat, maar ook nog eens heel mooi om te zien. De minibar koelkast heeft een zwarte afwerking met een deurframe van roestvrij staal. De doorzichtige deur heeft dubbele beglazing. Je bent dus zeker van een perfecte isolatie. Met een A++ energielabel is hij zuinig in gebruik. De koelkast heeft een inhoud van 45,8 liter en een geluidsniveau van 40 decibel. De afmeting is 51 x 43 x 46 cm. De binnenzijde is voorzien van een uitneembaar rooster zodat je nog meer drankjes kwijt kunt. De draairichting van de magnetische deur is verwisselbaar. De temperatuur regel je eenvoudig met een draaiknop.
Husky KK70 mini koelkast
Aanbieding
Deze minibar koelkast van Husky heeft een doorzichtige deur van glas. met een afmeting van 43 x 48 x 69 cm is hij compact van formaat. Toch is de inhoud met 71 liter verrassend ruim. Deze kleine koelkast met glazen deur is voorzien van led-verlichting. De koelkast heeft een modern en hip design de kleur zwart. Door het A+ energielabel is de minibar koelkast met deur van glas zuinig in gebruik. De deur draait naar rechts maar is eenvoudig aanpasbaar als dat nodig is. Deze koelkast met twee plateaus zorgt voor koele drankjes en is geschikt voor ruimtes of buitentemperaturen tot maximaal 38 graden.
Winehouse minibar
Aanbieding
Deze super compacte minibar koelkast met doorzichtige deur is voorzien van een strak design. Je plaatst hem eenvoudig op het aanrecht of  de buitenkeuken, maar natuurlijk ook op de thuiswerkplek of in de slaapkamer. De inhoud van deze kleine koelkast is 17 liter. De deur is van dubbel glas wat voor een perfecte isolatie zorgt. Deze minibar koelkast is voorzien van een A++ label en heeft een afmeting van 35 x 39 x 43 cm. Het geïntegreerde systeem zorgt ervoor dat de binnentemperatuur van de kleine koelkast constant blijft. De bodem van glas is uitneembaar. Met een geluidsniveau van 38 decibel is deze koelkast lekker stil in gebruik.
Brooklyn 42 White mini-koelkast
Aanbieding
Deze stijlvolle mini koelkast met een deur van glas heeft een compacte afmeting van 53 x 40 x 48 cm. Daardoor is deze mini bar niet alleen geschikt voor in de keuken of op het terras, maar overal waar de ruimte beperkt is. De koelkast heeft een inhoud van 42 liter. Door de 10 inschuifhoogtes kun je de indeling van de mini koelkast aanpassen. Door het automatische DeFrost systeem heb je nooit last van bevroren drankjes of wanden. De koelkast met deur van glas heeft led-verlichting en is met een A-energielabel zuinig in gebruik. Door de geruisloze werking kun je deze minibar koelkast met doorzichtige deur ook op de slaapkamer plaatsen.
VDT Minibar / koelkast 35L
Aanbieding
Deze mini koelkast met deur van glas heeft een inhoud van 35 liter. Voldoende voor het koelen van diverse verschillende drankjes. De 2 schappen zijn verstelbaar zodat je drankjes rechtop of liggend kunt koelen. Deze mini bar koelkast met doorzichtige deur is niet verstelbaar qua draairichting. Door de A-energieklasse is deze kleine koelkast zuinig in gebruik. De binnenzijde is uitgerust met led-verlichting. De afmetingen van deze kleine zwarte koelkast met deur van glas is 36 x 45 x 50 cm. Met een gewicht van 15,5 kilo is deze minibar koelkast tevens eenvoudig en snel te verplaatsen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Disclaimer
Koop keuze
Logo
Shopping cart